Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)
Vyzkoušeno! Missha Pleťová maska - Airy Fit Sheet Mask - Cucumber

Vyzkoušeno! Missha Pleťová maska - Airy Fit Sheet Mask - Cucumber

Petra 11. 01. 2023 Vyzkoušeno!

Hydratace pleti je důležitá, a to hlavně v zimním období, kdy pokožka obličeje trpí kvůli nízkým venkovním teplotám, větru či sněhu. Právě v tomto zimním období se k péči o pleť skvěle hodí hydratační masky. Vyzkoušet můžete například hydratační masku s výtažkem z okurek.

Missha Pleťová maska - Airy Fit Sheet Mask - Cucumber

Praktický obal výrobku

Masku s výtažkem z okurek zakoupíte v praktickém zeleném sáčku s fotografií okurek na obale. Pokud chcete sáček otevřít, stačí pytlíček uchopit v horním pravém rohu a jemně zatáhnout. Otevření je snadné.

Uvnitř pytlíčku najdete plátýnkovou (neboli textilní) masku. Celá maska je nasáklá esencemi s vysokou koncentrací účinných látek, které hydratují a zklidňují pleť. Připravte se na to, že nasáklá bude maska opravdu hodně, pravděpodobně se vám ji nepodaří dát na obličej bez toho, aniž byste měli mokré i ruce a předloktí. To však ničemu nevadí. I vaše ruce ocení hydrataci. Trochu tekutiny zůstane i v sáčku od masky, i tuto tekutinu můžete použít a potřít s ní ty části těla, které to potřebují.


Jak masku správně použít

Nejprve se důkladně odličte a opláchněte obličej vodou. Potom masku dejte na pleť a nechte ji 10-20 minut působit. Maska má svěží jemnou vůni a na váš obličej přilne doslova jako druhá kůže. Příjemně chladí, což může být příjemný bonus třeba i tehdy, pokud vás trochu pobolívá hlava. Dobrou zprávou je, že maska nikterak nestahuje obličej a během doby, kdy ji na obličeji mít, nebudete cítit žádné pnutí.

Poté, co masku po určeném čase sundáte, zůstane vám na obličeji trocha tekutiny. Tu jemně rozetřete po obličeji a je hotovo.

Jaká byla pleť po použití masky?

Po použití této pleťové masky byla pleť nejen jemná a hladká, ale i uvolněná. Napětí povolilo. Obličeji, který byl po návratu z mrazivé zimní procházky červený a podrážděný, se vrátila normální barva. Extrakt z okurek pleť krásně zklidnil.

Mohu tuto masku doporučit? Ano. Její výhodou je i to, že je vhodná pro všechny typy pleti. Navíc její pravidelné používání by se mělo postarat i o vyhlazení vrásek, zamezit tvorbě dalších vrásek a taktéž by mělo zvýšit pružnost pleti.

Masku pro vás vyzkoušela Petra


Výběr kosmetiky k tomuto článku

MISSHA Plátýnková maska - Airy Fit Sheet Mask - Cucumber

Plátýnková hydratační maska s extraktem z okurky

Skladem, zítra 25. 4. u vás
49 Kč

Porovnat