Vstupte do světa krásy s 10% slevou. První nákup s kódem HELLO.
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)
Vyzkoušeno: AXIS-Y Opalovací krém Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+ PA++++ (50 ml)

Vyzkoušeno: AXIS-Y Opalovací krém Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+ PA++++ (50 ml)

Martina 28. 07. 2023 Vyzkoušeno!

Opalovací krém AXIS-Y Opalovací krém Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+ PA++++ (50 ml)   je speciálně navržen tak, aby byl vhodný pro všechny typy pleti, což je jeho velké plus. Já mám pleť citlivou a rozhodně mohu doporučit.

Textura krému

První věc, kterou si všimnete, je jeho lehká a příjemná konzistence. Krém se snadno aplikuje a rychle vstřebává do pleti, aniž by zanechal nepříjemný mastný nebo lepivý pocit. Nezanechává ani bílé stopy, což velmi oceňuji.

Benefity

Jeho komplexní ochrana proti slunci s faktorem SPF 50+ PA++++ je vynikající pro ochranu pleti před UVA a UVB paprsky. To je zvláště důležité během letních měsíců, kdy je pleť více vystavena škodlivým slunečním paprskům.

Obsahuje niacinamid, vitamín B3, který proniká hluboko do kůže a posiluje její ochrannou funkci. Kyselina hyaluronová hydratuje a dodává pokožce pevnost a hladkost. Extrakt z hroznových jader a zelený čaj přispívají k předcházení předčasného stárnutí a dodávají pleti vitamíny a pružnost. A konečně, pelyněk a měsíček pomáhají zklidnit podrážděnou a zarudlou pleť, což mohu potvrdit.

Jedním z dalších pozitiv je, že tento krém nejenže chrání pleť před sluncem, ale také pomáhá sjednocovat tón pleti a zanechává ji rozjasněnou a hladkou. Má regenerační a antibakteriální vlastnosti a podporuje tvorbu kolagenu, což je skvělé pro boj proti stárnutí.

Doporučuji pokud hledáte vysoce kvalitní opalovací krém, který nejenže poskytuje vynikající ochranu před sluncem, ale také pečuje o zdraví vaší pleti. 

Opalovací krém pro Vás vyzkoušela Martina


Výběr kosmetiky k tomuto článku

Sleva -7%
SPF50+ PA++++

AXIS-Y Opalovací krém Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF50+ PA++++ (50 ml)

Lehký hydratační opalovací krém s rozjasňujícími a sjednocujícími účinky.

Skladem, v úterý 30. 4. u vás
535 Kč
495 Kč

Porovnat