Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)
Značka COSRX - jednička v korejské kosmetice

Značka COSRX - jednička v korejské kosmetice

BB-cream.cz 27. 04. 2023 Značky, které musíte znát

Značka Cosrx

Cosrx je korejská značka kosmetiky, někdy také označovaná jako Clean Beauty. Produkty této značky totiž neobsahují látky považované za potenciálně škodlivé. Neobsahují barviva ani vůně, naopak mají minimum ingrediencí a celkově jemné a nedráždivé složení. V nabídce této značky najdete produkty k péči o pleť. Poradíme vám, které určitě vyzkoušet.

O značce Cosrx

Cosrx je jedna z nejprodávanějších značek korejské kosmetiky v oblasti péče o pleť.  Název firmy vznikl ze dvou slov: Cosmetics a RX (RX je anglická zkratka pro slovo prescription, tedy lékařský recept). Cosrx bychom tedy mohli přeložit jako  „Kosmetický lékařský předpis".  Produkty této značky se vyznačují tím, že se nedokonalosti a problémy pleti snaží řešit a „léčit". Nedokonalosti pleti nezakrývají, ale řeší.

Firma Cosrx vznikla v roce 2013, a to s cílem naplnit potřeby zákazníků. Ostatně zpětná vazba od zákazníků je pro firmu velmi důležitá dodnes. Všechny produkty firmy Cosrx jsou vyráběny přímo v Jižní Koreji a nejsou testovány na zvířatech.

Produkty této značky, které stojí za vyzkoušení

Produkty značky Cosrx se vyznačují tím, že obsahují málo ingrediencí. Nenajdete v nich zkrátka žádné zbytečné přísady. To co v nich je, je maximálně účinné a přírodní. Co určitě vyzkoušet?

·        COSRX čistící náplasti, které urychlují hojení akné, zabraňují šíření bakterií a opakování infekce.

·        Hydratační esenci Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, která obsahuje šnečí extrakt a je vhodná pro všechny typy pleti. Esence hydratuje, regeneruje a zvláčňuje pokožku.

·        COSRX čistící vodu proti černým tečkám Tonikum BHA Blackhead Power Liquid. Produkt zabraňuje tvorbě černých teček a vzniku akné, reguluje tvorbu kožního mazu.

·      COSRX čistící pěnu Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser, která obsahuje kyselinu sacylovou, bojuje proti černým tečkám, krásně čistí pleť a přitom ji nevysušuje.

COSRX kosmetiku najdete ZDE